Новости и настани

   Display #  
# Article Title Date Hits
1 Одржана Конференција PANTHEON 2019 Wednesday, 15 May 2019 26
2 Оглас за изработка на бизнис план Wednesday, 15 May 2019 26
3 МАСИТ ИКТ награди Monday, 13 May 2019 65
4 МАСИТ и Даталаб се партнери во организација на PANTHEON Kонференцијата на тема: Дигитализација 2019 Tuesday, 23 April 2019 137
5 Трет “B2B” настан во рамките на GIVE проектот – Рига, Латвија Tuesday, 23 April 2019 95
6 Барањата на компаниите за измени на Законот за финансиска поддршка Tuesday, 16 April 2019 128
7 World ICT Forum 2019, Nairobi, Kenya Friday, 12 April 2019 185
8 8 th NEWSLETTER OF 3B ICT Thursday, 11 April 2019 137
9 Работилница на тема: „Трансферни цени" Friday, 05 April 2019 150
10 Годишен извештај на МАСИТ 2018/19 Tuesday, 02 April 2019 170
11 Одржано 13-то Годишно Изборно Собрание на МАСИТ Friday, 29 March 2019 227
12 МАСИТ и Стопанска комора на Северозападна Македонија потпишаа Меморандум за соработка Thursday, 21 March 2019 213
13 Најавен е третиот “B2B“ настанот во Рига, Латвија на тема "Дигитализација во производните процеси" Monday, 18 March 2019 159
14 Одржан настан - „Заштита на личните податоци” во Скопје Monday, 11 March 2019 156
15 Одржан настан „Заштита на личните податоци” во Битола Monday, 11 March 2019 151
16 Стартуваше тримесечната програма на МАСИТ за преквалификација на кадар Wednesday, 06 March 2019 478
17 Оцена на бизнис средината во Северна Македонија - 2018 година Tuesday, 05 March 2019 187
18 7TH NEWSLETTER OF 3B ICT Friday, 01 March 2019 211
19 Информативен настан на тема „Заштитата на лични податоци” Wednesday, 27 February 2019 257
20 Second B2B event within GIVE project - Tirana, Albania Wednesday, 27 February 2019 177
21 Истражување: Oцена на бизнис средината во Македонија во 2018 Wednesday, 13 February 2019 233
22 Работилница на тема - „Дигитална трансформација – како понатаму“ Friday, 25 January 2019 299
23 7TH SOUTH-EAST EUROPEAN (SEE) EXHIBITION & CONFERENCE ‘SMART CITIES’ Tuesday, 22 January 2019 297
24 ВТОР ЦИКЛУС НА ПРОЕКТОТ ЗА ПРЕКВАЛИФИКАЦИЈА НА КАДРИ FRONT - END WEB DEVELOPER, СО АКЦЕНТ НА “REACT” ТЕХНОЛОГИЈА Wednesday, 16 January 2019 1565
25 5th Newsletter of 3B ICT Network Thursday, 03 January 2019 273
26 Стопанските комори ќе добијат писмени известувања од економските ресори за нивните клучни барања Thursday, 27 December 2018 294
27 МАСИТ и Асоцијацијата за е-трговија на Македонија потпишаа меморандум за соработка Thursday, 20 December 2018 350
28 Одржан првиот Б2Б настан во рамки на Green ICT Development (GIVE) проектот Monday, 17 December 2018 323
29 ИКТ заедницата во Македонија уште еднаш докажа дека е една од најпрогресивните и најхуманите гранки Monday, 17 December 2018 259
30 Објавен повик за работилници Thursday, 13 December 2018 238

Page 1 of 8

Start
Prev
1

Contact Information

ICT Chamber of Commerce - MASIT
St. "Kosta Veselinov“ no.6, entrance 1, floor 1
1000 Skopje, RN Macedonia
tel. 389 75 280 507; 389 78 296 487
e-mail: contact@masit.org.mk

Networking

 color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Events

traicon_1