Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Одржан е првиот работен состанок на Balkan and Black Sea ICT Clusters Network за 2018 година

 

 

27173191_1954712824856475_5270656447822446133_o

На 25 јануари во Софија, Бугарија се одржа првиот работен состанок на Black Sea ICT Clusters Network за 2018 година. Покрај бројните технички, организациски и тековни прашања, мрежата одобри уште 4 нови членови/асоцијации, со што вкупниот број изнесува 27 организации од 13 земји. МАСИТ е горд партнер на оваа мрежа која брои многу активни ИТ асоцијации, промовирајќи позитивни промени во нашиот регион.

viberimageuytre

 

PATRON MEMBER

logo_1

 

Supporters

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

 

Contact Information

ICT Chamber of Commerce - MASIT
St. "Kosta Veselinov“ no.6, entrance 1, floor 1
1000 Skopje, RN Macedonia
tel. 389 75 280 507; 389 78 296 487
e-mail: contact@masit.org.mk

Networking

 color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Events

traicon_1