Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Комерцијални услуги

Филтер по Наслови      Прикажи #  
# Наслов на артиклот Кликови
1 Privacy Policy 2178
2 Промотивни услуги 2270
3 Комерцијални услуги 10332

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48