Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Контакт

Стопанска комора за информатички и комуникациски технологии - МАСИТ

Бул. Партизански Одреди број 4
(главен влез на Македонија Сообраќај)

1000 Скопје, Македонија
Teл: 075 280 507 ; 075 280 506

E-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

КОНТАКТИ

Претседател на Собрание
Драган Чепујноски
E-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Претседател на Управен одбор
Горан Попоски
Е-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите  

Заменик Претседател на Управен одбор
Анета Антова Пешева
Е-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

МАСИТ Извршна канцеларија

Анита Никова - Извршен директор
E-маил: anita@
masit.org.mk; моб. 075 280 505

Билјана Прличкова - Оперативен директор
E-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите ; Моб. 075 280 506

Елена Петрушевска - Проект менаџер
E-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите ; Моб. 075 240 988

Елена Столеска - Извршен асистент
Е-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите ; Моб. 075 280 507

Јана Ѕалева - Проект и ПР асистент
E-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
Бул. Партизански Одреди број 4
(главен влез на Македонија Сообраќај)
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 75 280 506
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

Актуелни Настани

Нема настани