Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
Документи
Преглед Барај податоци
Преглед
Број на категории: 12

Регулатива на МАСИТ

Подкатегории: 0
Податоци: 19

Презентации

Подкатегории: 0
Податоци: 8

Општо

Подкатегории: 0
Податоци: 40

CERTIPORT

Подкатегории: 0
Податоци: 4

Позициски_Документи

Подкатегории: 0
Податоци: 6

Светски ден на телекомуникациите и информатичкото општество

Подкатегории: 0
Податоци: 13

Gartner Summit

Подкатегории: 0
Податоци: 13

Собрание 2013

Подкатегории: 0
Податоци: 2

Banners

Подкатегории: 0
Податоци: 1

Сoбрание на МАСИТ 2016

Подкатегории: 0
Податоци: 26

Собрание на МАСИТ 30.03.2017

Подкатегории: 0
Податоци: 1

Собрание на МАСИТ 30.03.2017

Подкатегории: 0
Податоци: 36

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
Бул. Партизански Одреди број 4
(главен влез на Македонија Сообраќај)
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 75 280 506
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

Актуелни Настани

Нема настани