image image
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

МАСИТ Новости

Потпишување на меморандум за соработка помеѓу чети…

Потпишување на меморандум за соработка помеѓу четирите комори

На 11.01.2018 се потпиша Меморандумот за соработка помеѓу четирите комори: Стопанска комора за информатички и комуникациски технологии - МАСИТ, Стопанска комора на Македонија, Стопанска комора на се... Read more

12 Јан 2018

Ден за добрина - хумана акција на членките и прија…

Ден за добрина - хумана акција на членките и пријателите на МАСИТ

Традиционално на истекот на секоја година Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии МАСИТ ја организира најдобрата забава за ИКТ заедницата на која покрај добрата журка, се случу... Read more

22 Дек 2017

ОГЛАС за ангажман на правно лице

ОГЛАС за ангажман на правно лице

Ве информираме дека во рамки на Проектот на УСАИД - „Партнерство за подобра бизнис регулатива” објавен е  О Г Л А С за ангажман на правно лице Проектот финансиран од УСАИД - „Партнерство за подобр... Read more

19 Дек 2017

ПРОЕКТ НА УСАИД „ПАРТНЕРСТВО ЗА ПОДОБРА БИЗНИС РЕГ…

ПРОЕКТ НА УСАИД „ПАРТНЕРСТВО ЗА ПОДОБРА БИЗНИС РЕГУЛАТИВА“

Преку интернационализација на стопанството во Република Македонија до поголем економски раст Во насока на зајакнување и зголемување на конкурентноста на македонската економија со цел поефикасна инт... Read more

18 Дек 2017

МАСИТ Новогодишна забава 2018

МАСИТ Новогодишна забава 2018

Со големо задоволство ви ја најавуваме нашата традиционална Новогодишна забава на МАСИТ. Забавата ќе се одржи во Public Room на 21.12.2017 година со почеток од 21:15 часот. Oваа година сакаме нашата... Read more

30 Ное 2017

Настан за размена на искуства на тема: HR услуги

Настан за размена на искуства на тема: HR услуги

Ве информираме дека од страна на Стопанскатa комора за информатички и комуникациски технологии (МАСИТ), во соработка со Македонската асоцијација за човечки ресурси (МАЧР) на 12.12.2017 во 13.00 часо... Read more

29 Ное 2017

Оглас за консултантска куќа за изработка на работн…

Оглас за консултантска куќа за изработка на работна верзија на Предлог Закон за практикантска работа

  Ве информираме дека во рамки на Проектот на УСАИД - „Партнерство за подобра бизнис регулатива” објавен е  О Г Л А С за ангажман на Консултантска куќа Проектот финансиран од УСАИД - „Партнерство з... Read more

20 Ное 2017

МАСИТ награди за иновативни ИКТ решенија 2018

МАСИТ награди за иновативни ИКТ решенија 2018

Би сакале да ве информираме дека во рамките на своите активности, за изборот на WITSAGlobal ICT Excellence Awards 2018, МАСИТ повторно организира избор на „МАСИТ награди за иновативни ИКТ решенија“ ... Read more

15 Ное 2017

МАСИТ е-информатор

МАСИТ E-информатор август - октомври 2017

МАСИТ E-информатор август - октомври 2017

  Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии - МАСИТ е водечка комора на компаниите кои работат во полето на ИКТ               ... Read more

04 Авг 2017

Настани

МАСИТ секоја година традиционално ги организира следните настани: Конференција СЕЕИТА и МАСИТ отворени денови МАСИТ- Стопанската Комора за ИКТ, традиционално секоја година ја организира оваа Конфере... Read more

11 Дек 2011

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1
Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px


 

MASIT - ICT Chamber of Commerce

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
Бул. Партизански Одреди број 4
(главен влез на Македонија Сообраќај)
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

MASIT_Novogodisna_zabava_2018