Новости и настани

   Прикажи #  
# Наслов на артиклот Датум Кликови
1 Најавен е третиот “B2B“ настанот во Рига, Латвија на тема "Дигитализација во производните процеси" Понеделник, 18 Март 2019 29
2 Одржан настан - „Заштита на личните податоци” во Скопје Понеделник, 11 Март 2019 43
3 Одржан настан „Заштита на личните податоци” во Битола Понеделник, 11 Март 2019 38
4 Стартуваше тримесечната програма на МАСИТ за преквалификација на кадар Среда, 06 Март 2019 186
5 Оцена на бизнис средината во Северна Македонија - 2018 година Вторник, 05 Март 2019 68
6 7TH NEWSLETTER OF 3B ICT Петок, 01 Март 2019 76
7 Информативен настан на тема „Заштитата на лични податоци” Среда, 27 Февруари 2019 141
8 Вториот Б2Б настан во рамките на GIVE проектот беше одржан во Тирана, Албанија Среда, 27 Февруари 2019 77
9 Истражување: Oцена на бизнис средината во Македонија во 2018 Среда, 13 Февруари 2019 134
10 Работилница на тема - „Дигитална трансформација – како понатаму“ Петок, 25 Јануари 2019 219
11 7TH SOUTH-EAST EUROPEAN (SEE) EXHIBITION & CONFERENCE ‘SMART CITIES’ Вторник, 22 Јануари 2019 215
12 ВТОР ЦИКЛУС НА ПРОЕКТОТ ЗА ПРЕКВАЛИФИКАЦИЈА НА КАДРИ FRONT - END WEB DEVELOPER, СО АКЦЕНТ НА “REACT” ТЕХНОЛОГИЈА Среда, 16 Јануари 2019 1437
13 5th Newsletter of 3B ICT Network Четврток, 03 Јануари 2019 200
14 Стопанските комори ќе добијат писмени известувања од економските ресори за нивните клучни барања Четврток, 27 Декември 2018 214
15 МАСИТ и Асоцијацијата за е-трговија на Македонија потпишаа меморандум за соработка Четврток, 20 Декември 2018 284
16 Одржан првиот Б2Б настан во рамки на Green ICT Development (GIVE) проектот Понеделник, 17 Декември 2018 243
17 ИКТ заедницата во Македонија уште еднаш докажа дека е една од најпрогресивните и најхуманите гранки Понеделник, 17 Декември 2018 189
18 Објавен повик за работилници Четврток, 13 Декември 2018 177
19 МАСИТ НОВОГОДИШНА ЗАБАВА Вторник, 27 Ноември 2018 562
20 Одржан настан: Како до посреќни вработени во ИТ компаниите? Четврток, 22 Ноември 2018 301
21 Како до посреќни вработени во ИТ компаниите? Среда, 07 Ноември 2018 344
22 Став на МАСИТ во однос на воведувањето на прогресивниот данок и целокупната даночна реформа Среда, 07 Ноември 2018 263
23 Одржан е третиот состанок на Фокус групата во рамки на Проектот GIVE Четврток, 01 Ноември 2018 284
24 Оглас за ангажман на маркетинг агенција Среда, 24 Октомври 2018 377
25 МАСИТ го одбележа Светскиот ден на храната Вторник, 16 Октомври 2018 284
26 Б2Б настан во рамки на проектот Green ICT Development Понеделник, 15 Октомври 2018 467
27 Oбука и сертификација за Professional Scrum Master Понеделник, 08 Октомври 2018 576
28 Оглас за ангажман на новинар за biznisregulativa.mk Петок, 05 Октомври 2018 321
29 Одржана Конференција - „Дигитална трансформација во Македонија - предизвик или реалност“ Вторник, 02 Октомври 2018 366
30 Одржан Форум - „Како да се подобри бизнис опкружувањето во Македонија - општествени и економски промени“ Вторник, 02 Октомври 2018 458

Страница 1 од 7

Почеток
Пред
1

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48