Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Е - регистрација на фирма

MARANDLOGO2

Согласно Законот за изменување и дополнување на законот за трговските друштва започнувајќи од 04.03.2014 година пријавата за упис на основање на: трговец поединец (тп), друштво со ограничена одговорност (доо) и друштво со ограничена одговорност основано од едно лице (дооел) ќе се поднесуваат исклучиво електронски преку Ситемот за е-регистрација.
Е – регистрација на фирма  од било кое место за 0 денари преку Вашиот регистрационен агент.
По извршена достава на податоци до регистрациониот агент, без трошок и 30-тина минути процедура се врши е – регистрација на фирма во трговскиот регистар на РМ.
http://crm.com.mk/DS/Default.aspx?MainId=9&nId=62
ТП МАРАНД КОНСУЛТАНТИ е овластен регистрационен агент а нашиот тим е подготвен да одговори на Вашите прашања поставени на следната е – маил адреса:   Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите  .

 

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48