Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Одржување на 6-та по ред "Balkan Broadband" конференција и изложба

scte-logo_en_max_landscape

Отворена регистрација за 6-тата по ред  “Balkan Broadband Conference and Exhibition”

Хартфордшир, Обединето Кралство – 06.03.2014 - SCTE™, Здружение на експерти за броадбанд технологиите отвора повик за учество на 6тата по ред “Balkan Broadband Conference and Exhibition”, која ќе се одржи во Белград на 2ри октомври, 2014та година.

Настанот ќе вклучува утринска конференција со презентации од страна на високо познати оператори и истите ќе бидат во соработка со PUKOS(Business Association of Cable Operators of Serbia) и поддржани од страна на SEEBC (South East Europe Broadband Council). Присутните ќе може да ги посетат едни од најдобрите вендори за кабелска и броадбанд индустрија во регионот. Регистрацијата за настанот е бесплатна за сите кои работат во оваа индустрија.

„Во 2012та година на Конференцијата и Изложбата присуствуваа повеќе од 400 гости и 30 изложувачи. SCTE има силно и значајно присуство на Балканот и репутација како еден од водечките броадбанд тренери во регионот. Има одржано голем број на конференции, изложби и предавања на Балканот ", д-р Роџер Blakeway, Претседател, SCTE.

Повеќе информации околу овогодинешната 6-та по ред “Balkan Broadband Conference and Exhibition”, можете да најдете на следниов линк: http://www.thescte.rs/en.

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48