Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

СЕЕИТА и МАСИТ Отворени Денови

MASIT_Logo_MK          EBA_logo

Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии – МАСИТ во соработка со Европската Бизнис Асоцијација – ЕБА на 29ти октомври, 2014та година, во хотел Александар Палас, Скопје, организираат конференција „Европски ден на претприемачот и СЕЕИТА и МАСИТ Отворени денови“. Истата ќе се одвива под слоганот “Think IT, Plan IT, Do IT” и “Innovation and Future IT trends”.

На конференцијата ќе се претстават најиновативните решенија од областа на ИКТ, како и трендовите кои се очекуваат да бидат актуелни во следниов период.

Ќе присуствуваат претставници од најрелевантните институции од Република Македонија, претставници од Град Скопје, делегација на Европска Унија, членки на МАСИТ, членки на ЕБА, ИТ асоцијации и претставници од комори од регионов, претставници од МСП секторот, сопственици на компании, претставници од Академијата и други. 

Наскоро повеќе информации ќе можете да прочитате на www.seeita.org

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48