Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Интернационална конференција во Берлин

 


На 10ти декември во Берлин ќе се одржи интернационална конференција , во организација на Битком (Германската ИКТ Асоцијација).
Главните теми кои ќе бидат покриени на конференцијата се трендовите во ИТ и паметните технологии. За време на настанот ќе имате можност да остварите многу контакти. Се очекуваат над 1800 присутни, меѓу кои:
· 130+ говорници
· 300+ старт - апи
· 30+ партнери
· 3 главни сцени и 2 места за работилници.
На Црвената сцена ќе говорат главните спикери и ќе има дискусии за дигиталниот свет. На Сината сцена, индивидуални индустрии ќе може да се запознаат со дигиталните трансформации и нивните бенефити; додека на Црната сцена, старт-апите ќе имаат можност да се претстават самите.
Доколку сакате да присуствувате на конференцијата, пријавете го вашето присуство на Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите .
За повеќе информации околу конференцијата: https://www.hub.berlin/en.

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48