Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

МАСИТ на Самитот на Западно Балканските земји во Париз

За прв пат оваа година Самитот на Западно Балканските земји, кој се одржа на 4ти јули, во Париз беше отворен и за бизнис заедницата. 

alt

МАСИТ присуствуваше на Самитот, заедно со претставници од владините институции, коморите и македонските компании. 

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48