Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Годишно Собрание на МАСИТ

alt

Ни претставува чест и задоволство да Ве информираме дека МАСИТ - Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии Скопје, на 30 Март 2017, четвртоксо почеток во 13:00 часот, во ТЦЦ Гранд Плаза (бул. Октомвриска револуција 2/2) ќе го одржи Единаесеттото Редовно Годишно Собрание на МАСИТ. 

Тука можете да го погледнете дневниот ред за Собранието:

- Покана и дневен ред - Собрание на МАСИТ 30.03.2017

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
Бул. Партизански Одреди број 4
(главен влез на Македонија Сообраќај)
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 75 280 506
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

fb_icon_3 Linkdin_icon_2 Insta_icon_2 yt_icon_2 twitter_icon_2

Актуелни Настани

Нема настани