Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Тренинг „Selling IT services and products“

cbi_training

Ве информираме дека МАСИТ со поддршка на CBI организира следен тренинг на тема „Selling IT services and products“.

Назив на обуката: „Selling IT services and products“

Датум и место: 15-16.5.2017, Хотел ТCC Grand Plaza

Тренер:  Ton Willemse

Број на учесници во обуката: Бројот е ограничен на 10. Пријавувањето ќе биде на принципот „ прв дојден – прв услужен “

Цена за учество: За членки на МАСИТ изнесува 4000,00 денари +18%ДДВ, а за нечленки 7000,00 денари +18% ДДВ. За втор пријавен од иста компанија следува 20%

Рок за пријава: 11.05.2017 до крајот на денот, со пријава на следната e-mail адреса: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , со информација за име и презиме на слушателот, назив на компанијата, контакт телефон и e-mail.

Напомена: За учество на обуката е задолжително претходно да го подмирите трошокот за учество на истата.

Агендата може да ја погледнете на следниот линк.

Ги очекуваме вашите пријави!

 

 

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48