Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Форум на градоначалници во Подгорица

Goran_Poposki_potpisan_memorandum

Претседателот на Стопанска комора за информатички и комуникациски технологии (МАСИТ), г-дин Горан Попоски присуствуваше вториот Форум на градоначалници во Подгорица, Црна Гора, на кој потпиша меморандум за соработка со Н.Р. Кина. Самитот се одржа на 14-15 септември 2017 каде присуствуваа и градоначалници на 16 земји од ЦИЕ, претседатели и заменици на стопански комори вклучени во процесот од ЦИЕ, како и градоначалникот на Пекинг.

Mr_Chen_Jining    Trkalezna_masa_vo_Podgorica

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
Бул. Партизански Одреди број 4
(главен влез на Македонија Сообраќај)
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 75 280 506
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

fb_icon_3 Linkdin_icon_2 Insta_icon_2 yt_icon_2 twitter_icon_2

Актуелни Настани

Нема настани