Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

SAVE THE DATE: Forum & Konferencija na MASIT


konf_2018

Со особено задоволство би сакале да ви го најавиме одржувањето на двата претстојни настани:

 24 Септември 2018 во Битола и 26 Септември 2018 во Скопје

ФОРУМ: Како да се подобри бизнис опкружувањето во Македонија / општествени и економски промени

 Форумот се организира во рамки на Проектот на УСАИД – „Партнерство за подобра бизнис регулатива“ во кој МАСИТ е партнер и е наменета за обработување и дискусија на теми поврзани со регулативата во ИКТ секторот.


27 Септември 2018 во Скопје

КОНФЕРЕНЦИЈА НА МАСИТ: Дигитална трансформација во Македонија / предизвик или реалност

Оваа конференција е организирана од МАСИТ како главен организатор и има за цел да обработи теми од интерес на ИКТ компаниите како што се: Internet of things, Security и Cloud Computing.


 Регистрациската форма за присуство на наведените настани е достапна на следниот линк.

*Присуството на Форумот и Kонференцијата е бесплатно со задолжителна претходна регистрација

 За сите дополнителни прашања во врска со настаните обратете се на Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите .

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

traicon_1