Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Центарот за бизнис и иновација е новата членка на МАСИТ

seeutechpark

Ве информираме дека Центарот за бизнис и иновација (ЦБИ) е новата членка на МАСИТ. Целта на Центарот за бизнис и иновација (ЦБИ) е да биде мост помеѓу бизнис секторот, Универзитетот на Југоисточна Европа и Технолошкиот парк SEEUTechPark. Опсегот на услуги во овој центар вклучува професионална обука и консултации за бизниси и поединци, обезбедува поволни услови за start-up компании, сместување во студентски домови на кадарот и студентите, како и изнајмување на објектите на Универзитетот на Југоисточна Европа

Повеќе информации за работата на Технолошкиот парк SEEUTechPark и Центарот за бизнис и иновација можете да прочитате на следиот линк.

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

traicon_1