Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Како до посреќни вработени во ИТ компаниите?


triglav

Ве покануваме на претстојниот настан на тема: Како до посреќни вработени во ИТ компаниите? – Доброволно приватно здравствено осигурување и осигурување на живот како дел од бенефициите и привилегиите.

Настанот е организиран од страна на МАСИТ и Триглав Осигурување и истиот ќе се одржи на 20 Ноември 2018 (вторник) од 14:00 – 16:00 часот, во FOUR – Хотел Парк.

Агендата е достапна на следниот линк.

На настанот се поканети сите директори и HR менаџери во IT компаниите.

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

traicon_1