Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Објавен повик за работилници

innoplatform

Од страна на Центарот за Управување со Знаење и од InnoPlatform проектот е објавен повик за работилници наменети за претприемништво и иновации спроведени во 5 земји, покривајќи 5 различни секторски теми:

  • Стил на живеење: Бугарија (3-7 декември 2018 година)
  • ИТ: Македонија (21-25 јануари 2019 година)
  • Технологија: Грција (18-22 февруари 2019 година)
  • Енергија: Кипар (16-20 март 2019 година)
  • Животна средина: Албанија (13-17 мај 2019 година)

Сите избрани кандидати ќе добијат целосен грант за учество на работилницата, сместувањето и патувањето, кои се кофинансирани од Европската унија и националните фондови на земјите-учеснички.

Повеќе информации и насоки за аплицирање се достапни на следниот линк.

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

traicon_1