Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Регистрација на членови

Почитувани, 

Доколку сте заинтересирани за членување во МАСИТ, дополнителни информации може да најдете на страната "Станете член".

Ве молиме контактирајте не за дополнителни информации.

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

Vip-MASIT-200x135px

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
Бул. Партизански Одреди број 4
(главен влез на Македонија Сообраќај)
1000 Скопје, Македонија
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

MASIT_Novogodisna_zabava_2018