Новости и настани

   Display #  
# Article Title Date Hits
1 The sixth B2B event “Shaping together a smarter and greener future” within Green ICT Development – GIVE was held in Cluj-Napoca on 30th - 31st October Monday, 11 November 2019 18
2 “GIVE” Going International, 28.11.2019, Скопје Monday, 11 November 2019 31
3 Се одржа 6-от Б2Б настан на проектот “Green ICT Development” Monday, 04 November 2019 39
4 DATA AS AN ASSET - 16тата годишна конференција на МАСИТ Friday, 01 November 2019 71
5 Свечено отворање на центарот “МЛАДИХАБ – Дигитална младина” во Претседателската канцеларија на Република Северна Македонија Thursday, 10 October 2019 468
6 Најава на шестиот Б2Б настан во рамки на проектот GIVE, во Клуж, Романија Thursday, 10 October 2019 87
7 The fifth B2B event “The Future Today” within Green ICT Development – GIVE was held in Sofia on 26th -27th September Thursday, 10 October 2019 81
8 Свечено отворање на центарот “МЛАДИХАБ – Дигитална младина” во Претседателската канцеларија на Република Северна Македонија Monday, 07 October 2019 79
9 Се одржа петтиот Б2Б настан на тема: „Иднината денес“ во рамки на проектот GIVE Monday, 30 September 2019 96
10 Форум: Бизнис клима за ИКТ индустрија - Како да се стимулира растот на работната сила во ИКТ? Friday, 20 September 2019 136
11 Форум на тема Бизнис клима за ИКТ индустрија - Како да се стимулира растот на работната сила во ИКТ? Tuesday, 17 September 2019 125
12 Работна средба на МАСИТ со министерката Апостолска Monday, 16 September 2019 84
13 Форум на тема „Бизнис клима за ИКТ индустријата – Како да се стимулира растот на работната сила во ИКТ?” - Скопје Tuesday, 10 September 2019 248
14 Форум на тема „Бизнис клима за ИКТ индустријата – Како да се стимулира растот на работната сила во ИКТ?” - Битола Tuesday, 10 September 2019 162
15 Акцелераторот УКИМ го отвори повикот за втората Акцелераторска програма есен 2019 Thursday, 05 September 2019 122
16 МАСИТ заедно со КБ Прво пензиско друштво организира информативна средба Monday, 02 September 2019 138
17 MASIT held a working meeting with the President of North Macedonia, Stevo Pendarovski Tuesday, 20 August 2019 163
18 МЛАДИХАБ – Дигитална младина Tuesday, 13 August 2019 113
19 Интервју со Александар Убавков, член на УО на МАСИТ и Регионален Менаџер на МУСАЛА Софт Wednesday, 07 August 2019 131
20 12th NEWSLETTER OF 3B ICT Tuesday, 06 August 2019 94
21 ОБЈАВА ЗА ОГЛАС ЗА ПРАКТИКАНТ Monday, 05 August 2019 205
22 DATA AS AN ASSET - МАСИТ Conferencе Thursday, 25 July 2019 431
23 MASIT nominations for Global ICT Excellence Awards organized by WITSA Monday, 08 July 2019 424
24 Одржан настан: Законските прописи како можност и предизвик за формирање стартап компанија Thursday, 04 July 2019 236
25 Прирачник за извоз на софтвер и ИКТ услуги Monday, 01 July 2019 417
26 Презентација на финалните проекти во рамки на Проектот за преквалификација на ИКТ кадри Monday, 01 July 2019 76
27 11th Newsletter of 3B ICT Network Tuesday, 25 June 2019 304
28 Законски прописи како можност и предизвик за формирање на старт ап компанија Monday, 24 June 2019 333
29 Fourth B2B event within GIVE project – Belgrade, Serbia Monday, 24 June 2019 257
30 Прв Балкански Самит за проект лидерство Thursday, 20 June 2019 302

Page 1 of 9

Start
Prev
1

Contact Information

ICT Chamber of Commerce - MASIT
St. "Kosta Veselinov“ no.6, entrance 1, floor 1
1000 Skopje, RN Macedonia
tel. 389 75 280 507; 389 78 296 487
e-mail: contact@masit.org.mk

Networking

 color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Events

kon_masit_19