Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Годишен извештај на МАСИТ 2018/19

IZ

На наведениот линк може да го погледнете Годишниот извшетај на МАСИТ од  03.2018 - 02.2019 година. Во извештајот можете да прочитате повеќе за сите активностите, настани, иницијативи, работа на проекти, хуманитарни акции и повеќе.

PATRON MEMBER

logo_1

 

Supporters

neotel

 

 

Contact Information

ICT Chamber of Commerce - MASIT
St. "Kosta Veselinov“ no.6, entrance 1, floor 1
1000 Skopje, RN Macedonia
tel. 389 75 280 507; 389 78 296 487
e-mail: contact@masit.org.mk

Networking

 color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Events

traicon_1