Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Прв Балкански Самит за проект лидерство

leadrship_summit

Во период од 29-30.06.2019 година во хотел „Инекс Горица” во Охрид ќе се одржи првиот  Балкански Самит за проект лидерство, во организација на ПМИ Македонија.

Предавачи на настанот ќе бидат експерти од Германија, Романија, Словенија, Хрватска, Србија, Босна и Херцеговина и специјално за овој самит претставник од Brightline Initiative. На настанот се очекува да присуствуваат околу 100 гости од земјата и од странство.

Темите кои ќе се обработуваат на настанот се:

  • Brightline Initiative – Gap between Strategy Creation & Implementation
  • Servant Leadership
  • Change Management
  • Communication Skills for Success
  • The Key to Mastering Communication
  • Why is Leading Hard & How to Become Better Leader
  • Marketing
  • Project Leadership
  • LEAN Management
  • NPD New Product Development

Project Management Institute® (PMI®) е најголемата светска асоцијација за проект менаџери, со преку 600,000 сертифицирани експерти и 450,000 членови во повеќе од 200 земји.

ПМИ огранокот во Северна Македонија е локалниот огранок на овој институт и има за цел да ја промовира важноста на улогата на проект менаџерите во водењето и обезбедувањето на резултатите и континуирано подобрување во фирмите со овогодинешните теми на “Project Leadership Summit”.

Вашата резервација за настанот можете да ја направите на www.balkanpls.com.

За повеќе детали за настанот, цените за учество и спонзорските пакети, погледнете ги следните документите:

BALKAN Project Leadership Summit

BALKAN Project Leadership Summit Pricing 

PMI Macedonia Chapter Sponsorship Packages

За повеќе информации контактирајте ги организаторите на  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  .

 

 

PATRON MEMBER

logo_1

 

Supporters

neotel

 

 

Contact Information

ICT Chamber of Commerce - MASIT
St. "Kosta Veselinov“ no.6, entrance 1, floor 1
1000 Skopje, RN Macedonia
tel. 389 75 280 507; 389 78 296 487
e-mail: contact@masit.org.mk

Networking

 color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Events

kon_masit_19