Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Акцелераторот УКИМ го отвори повикот за втората Акцелераторска програма есен 2019

 

Bussines_acceleration_program_UKIM

Осумнеделната програма ќе започне на 26 септември 2019, а ќе заврши со Демоденот / Бетапич Скопје 2019, закажан за 20 ноември 2019, со пичинг / претставување на вашиот стартап пред Комисијата за инвестиции на Акцелераторот УКИМ, и други инвеститори од нашата заедница. Специјални членови на жирито ќе бидат Раководителот на Т-лабс и Главниот оперативен директор на Бетахаус, двајцата од Берлин, Германија.

Победниците ќе имаат можност да аплицираат за инвестиција (до €133,000), и да патуваат во Берлин за да пичираат пред врвните германски инвеститори и претставници на индустријата на Бетапич Глобал – Ден на инвеститори (6 декември 2019).

Повеќе информации:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  и https://www.facebook.com/acceleratorukim/

Сите заинтересирани можат да аплицираат на следниот линк следниот линк.

PATRON MEMBER

logo_1

 

Supporters

neotel

 

 

Contact Information

ICT Chamber of Commerce - MASIT
St. "Kosta Veselinov“ no.6, entrance 1, floor 1
1000 Skopje, RN Macedonia
tel. 389 75 280 507; 389 78 296 487
e-mail: contact@masit.org.mk

Networking

 color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Events

kon_masit_19