Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Се одржа петтиот Б2Б настан на тема: „Иднината денес“ во рамки на проектот GIVE

 

 B2B_Sofia

The Green ICT Development - GIVE проектот е фокусиран на поддршка за развој на меѓу-граничната и меѓу-кластерска соработка како средство за развој на вообичаени нови технологии, подобрување на перформансите на секторот и интернационализација на заеднички производи на трети пазари. По 4 успешни настани, Бугарскиот ИТ Кластерот го организира шестиот и пред последен настан во рамките на GIVE Проектот во Софија, Бугарија. Учесниците имаа можност да остварат Б2Б средби помеѓу секторите.

 B2B_Sofia_4

Подетални информации во врска со настанот дополнително ќе бидат објавени.

PATRON MEMBER

logo_1

 

Supporters

neotel

 

 

Contact Information

ICT Chamber of Commerce - MASIT
St. "Kosta Veselinov“ no.6, entrance 1, floor 1
1000 Skopje, RN Macedonia
tel. 389 75 280 507; 389 78 296 487
e-mail: contact@masit.org.mk

Networking

 color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Events

kon_masit_19