Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Свечено отворање на центарот “МЛАДИХАБ – Дигитална младина” во Претседателската канцеларија на Република Северна Македонија

 

 

 
1_Day_MladiHUB

Со гордост ја соопштуваме веста дека МЛАДИХАБ - Канцеларија на претседателот ги отвори вратите за сите млади во земјата. Ве очекуваме сите вас млади да бидете дел од обуките за дигитални вештини, настани, забава и дружење и секако да се вклучите во општо - корисните активности и иницијативи кој ќе се реализираат преку овој проект.

MladiHUB_4

Овој проект е финансиран од British Embassy Skopje Фондот за добро владеење УКАИД, имплементиран од страна на MASIT и Национален младински совет на Македонија - НМСМ / NYCM / KRNM, со поддршка на Канцеларијата на Претседателот на Република Северна Македонија Стево Пендаровски.

MladiHUB

Ве очекуваме во центарот на градот на инфо средби и неформални дружби. Наскоро ќе ја објавиме и програмата со календарот на активности. Следете не!

 

PATRON MEMBER

logo_1

 

Supporters

neotel

 

 

Contact Information

ICT Chamber of Commerce - MASIT
St. "Kosta Veselinov“ no.6, entrance 1, floor 1
1000 Skopje, RN Macedonia
tel. 389 75 280 507; 389 78 296 487
e-mail: contact@masit.org.mk

Networking

 color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Events

kon_masit_19