Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Се одржа 6-от Б2Б настан на проектот “Green ICT Development”

give_cluj

Во рамки на проектот Green ICT Development - GIVE  последниот Б2Б настан се одржа во Клуж, Романија. Настанот е посветен на поддршка нa соработката и интернационализацијата на малите и средните претпријатија на трети пазари, со посебен фокус на трите сектори автомобилство, ИКТ и паметни зелени технологии На настанот беа присутни и компании од трите сектори. 

give_cluj_v2

give_cluj_v3

Повеќе информации во врска со настанот наскоро ќе бидат објавени.
Дотогаш следете не на социјалните медиуми.

PATRON MEMBER

logo_1

 

Supporters

neotel

 

 

Contact Information

ICT Chamber of Commerce - MASIT
St. "Kosta Veselinov“ no.6, entrance 1, floor 1
1000 Skopje, RN Macedonia
tel. 389 75 280 507; 389 78 296 487
e-mail: contact@masit.org.mk

Networking

 color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Events

kon_masit_19