Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Предновогодишна забава на МАСИТ - 2020

BANER_MASIT_NY

Дојде најубавиот дел од годината. Повторно J.

А ние пак, имаме безброј причини за славење! 

Оваа година постигнавме многу. Имаме причини за многу здравици но и поводи за уште посилна и поодговорна работа во 2020 година. Докажавме дека кога ќе ја обединиме енергијата во иста цел, креираме промени и подобро општество за сите.

Затоа, да ја дочекаме заедно 2020 та година во добро расположение со силни заеднички ветувања дека ќе продолжиме да ја градиме ИКТ индустријата и помагаме заедницата во која делуваме!

Темата на забавата треба да ве предизвика: Let’s Party!

Место: Станица 26    Дата: 18.12.2019   Време: 21:00ч

Цена на влезница + пијачка: 260 денари + ДДВ (сите алкохолни и безалкохолни пијачки се вклучени).

Ги очекуваме вашите нарачки на This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , најдоцна до 13.12.2018.

На забавата ќе присуствуваат претставници од сите компании – членки на МАСИТ, соработници и донатори.  

Како и секогаш оваа забава има и хуманитарен дел за кој дополнително ќе бидете информирани.

Ве очекуваме во добро расположение!

 

PATRON MEMBER

logo_1

 

Supporters

neotel

 

 

Contact Information

ICT Chamber of Commerce - MASIT
St. "Kosta Veselinov“ no.6, entrance 1, floor 1
1000 Skopje, RN Macedonia
tel. 389 75 280 507; 389 78 296 487
e-mail: contact@masit.org.mk

Networking

 color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Events

kon_masit_19