Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
Календар на настани Печати help
Flat View
Погледај по година
Месечен Преглед
Погледај по месец
Weekly View
Погледај по недела
Daily View
Погледај Денес
Categories
Погледај по категории
Search
Пребарај
Ве молиме селектирајте категорија
26. Јануари 2012
 • Четврток, 26. Јануари 2012 15:00 - 17:00
  Управен Одбор на МАСИТ од  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
 • Четврток, 26. Јануари 2012 15:00 - 17:00
  Нов портал на МАСИТ од  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
03. Јули 2012
 • Вторник, 3. Јули 2012 08:00 - 17:00
  Актуелни Настани од  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
29. Април 2015
 • Среда, 29. Април 2015 - Понеделник, 29. Јуни 2015 15:00 - 17:00
  1 состанок на Управен одбор на МАСИТ од  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
03. Јуни 2015
 • Среда, 3. Јуни 2015 - Понеделник, 29. Јуни 2015 14:00 - 17:00
  2 состанок на Управен одбор на МАСИТ од  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
11. Јуни 2015
 • Четврток, 11. Јуни 2015 - Понеделник, 29. Јуни 2015 10:00 - 12:00
  Работилница за предлог на МАСИТ за измени и дополн ... од  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
25. Јуни 2015
 • Четврток, 25. Јуни 2015 - Понеделник, 29. Јуни 2015 10:00 - 14:00
  Работилница за теми од областа на Законот за работ ... од  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
02. Јули 2015
 • Четврток, 2. Јули 2015 14:00 - 17:00
  3 состанок на Управен одбор на МАСИТ од  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
21. Септември 2015
 • Понеделник, 21. Септември 2015 - Среда, 23. Септември 2015 08:00 - 17:00
  EXIN Agile SCRUM Master сертификација од  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видитеКонтакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

traicon_1