Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Комерцијални услуги

Стопанската Комора за Информатички и Комуникациски Технологии – МАСИТ со свoјот веб портал постои од 2000 година. Порталот има посетеност од активна публика од ИКТ заединицата, што преставува наша целна група. Со сите овие посетители МАСИТ има остварено одлична соработка и силно развиена мрежа на контакти. Тука спаѓаат: сите членки на комората, потенциални членики (ИКТ компании), владини преставници, академии, донорски и други меѓународни организации (USAID, UNDP, World Bank, SIPPO,GTZ и слчни) присутни во Македонија, регионални ИКТ институции, особено оние од Југо Источна Европа, како и институции од странство.

Во рамките на своите активности Стопанска Комора за Информатички и Комуникациски Технологии - МАСИТ нуди и промотивни услуги за комерцијални активности:


Повеќе информации за секоја од наведените комерцијални услуги можете да најдете на соодветните линкови, а за повеќе информации Ве молиме контактирајте ја Извршната Канцеларија на МАСИТ.

бул. Партизански Одреди број 4,
1000 Скопје, Македонија 
Тел: +389 75 280-507
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

kon_masit_19