Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Членови на Кластерот

Членови на Кластерот за имплементација на ИКТ решенија за зголемување на конкурентноста на мали и средни претпријатија МСПа

Членови на МАСИТ кои доставија пристапница за зачленување во кластерот:

1. Македонски Бизнис Системи ДООЕЛ Скопје www.mbs.com.mk

2. Даталаб МК www.datalab.com.mk

3. Семос ДОО Скопје www.semos.com.mk

4. Семос компјутерски образовен центар www.semoskoc.com.mk

5. Сигма СБ www.sigmasb.com.mk

6. Брансис ДООЕЛ Скопје www.bransys.com

7. Артисофт ДООЕЛ Скопје www.artisoft.net

8. ИНет ДОО Скопје www.inet.com.mk

9. Аспект ДОО Скопје www.aspekt.com.mk

10. АссекоСЕЕ ДООЕЛ Скопје www.asseco-see.com

11. ЕуроНетКом ДООЕЛ Скопје www.euronetcom.mk

12. Неотел ДОО Скопје www.neotel.mk

13. ГОРД Системи Сервиси ДООЕЛ Скопје www.gord.com.mk

14. С и Т Македонија ДООЕЛ Скопје www.snt.com.mk

15. СИМТ www.simt.com.mk

16. Трајковски и Партнери www.tpconsulting.com.mk


Повеќе информации за членовите на Кластерот и нивните производи/услуги можете да видите на следниот 
линк.

Сите заинтересирани компании кои имаат интерес да се зачленат во кластерот треба да пополнат Пристапница и истата да ја достават на следниот мејл: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите .

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

kon_masit_19