Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Контакт

Стопанска комора за информатички и комуникациски технологии - МАСИТ

ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1

1000 Скопје
Teл: 075 280 507; 078 296 487

E-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

МАСИТ Извршна канцеларија

Анита Никова - Извршен директор
E-маил: anita.nikova@
masit.org.mk;  моб. 075 280 505

Билјана Прличкова - Оперативен директор
E-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите ; Моб. 075 280 506

Елена Петрушевска - Проект менаџер
E-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите ; Моб. 075 240 988

Елена Столеска - Извршен асистент
Е-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите ; Моб. 075 280 507

Стефан Додевски - Асистент на проект
Е-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите ; Моб. 078 296 487

Александра Чавдаревска - Правник на проект
Е-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Извршен директор

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

kon_masit_19