Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
Документи
Преглед Барај податоци
Преглед
Број на категории: 12

Регулатива на МАСИТ

Подкатегории: 0
Податоци: 19

Презентации

Подкатегории: 0
Податоци: 8

Општо

Подкатегории: 0
Податоци: 58

CERTIPORT

Подкатегории: 0
Податоци: 4

Позициски_Документи

Подкатегории: 0
Податоци: 6

Светски ден на телекомуникациите и информатичкото општество

Подкатегории: 0
Податоци: 13

Gartner Summit

Подкатегории: 0
Податоци: 13

Собрание 2013

Подкатегории: 0
Податоци: 2

Banners

Подкатегории: 0
Податоци: 1

Сoбрание на МАСИТ 2016

Подкатегории: 0
Податоци: 26

Собрание на МАСИТ 30.03.2017

Подкатегории: 0
Податоци: 1

Собрание на МАСИТ 30.03.2017

Подкатегории: 0
Податоци: 36

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

kon_masit_19