Извршна канцеларија на МАСИТ

anita_slika_2

Анита Никова
Позиција: Извршен директор
е-маил:
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Дипломирана на Универзитетот Шефилд во Солун, Грција и магистер во областа Компјутерски науки во делот на иновации, претприемништво и технологии. Својата кариера во МАСИТ ја започнува во 2005-та година, а од март 2012-та година  е назначена на функцијата  Извршен директор на МАСИТ.

Bibi_IK_4


Билјана Прличкова
Позиција: Оперативен директор
е-маил:
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Дипломиран економист на департманот по Е - бизнис и магистер по Е-бизнис менаџмент на Економски факултет  при Универитетот - „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје. Вработена во МАСИТ од 2007-ма година, а од  март 2017-та година ја извршува функцијата Оперативен директор на МАСИТ.

Eli_IK_3

Елена Столеска
Позиција: Извршен асистент
е-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Дипломиран економист на департманот Маркетинг на Економски факултет при Универитетот - „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје. Од март 2017-та  година ја извршува функцијата Извршен асистент во МАСИТ.

Aleks_IK_2


Александра Чавдаревска
Позиција: Правник
е-маил:
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Дипломиран правник на правниот факултет „ Јустинијан Први“ на Универзитетот  „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, со положен правосуден испит. Магистер по интернационално деловно право, специјализирана во областа на антикорупциската проверка на легислативата.  Ја извршува функцијата Правник во МАСИТ од  јануари 2018 -та година.

Stef_ik_1

Стефан Додевски

Позиција: Асистент на проект

е-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Дипломиран економист на департманот Е - бизнис на Еконмски факултет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје. Ја извршува функцијата Асистент на проект во МАСИТ од октомври 2017-та година.