Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

МАСИТ во медиумите

MASIT_media_web_v1

19.05.2017

Проект за пре - квалификација на кадри

Медиум

Тема

Линк

Нетпрес

Почнуваат обуките од проектот на УСАИД И МАСИТ за преквалификација на кадри

http://netpress.com.mk/pocnuvaat-obukite-od-proektot-na-usaid-i-masit-za-prekvalifikacija-na-kadri/

Мета.мк

Во соработка помеѓу МАСИТ и УСАИД, се обучуваат кадри за ИКТ-секторот

http://meta.mk/vo-sorabotka-pomegu-masit-i-usaid-se-obuchuvaat-kadri-za-ikt-sektorot/

А1 ОН

Обука за 40 лица во рамки на проектот на МАСИТ за „Преквалификација на кадри“

http://a1on.mk/archives/741545

Вечер

Обука за 40 лица во рамки на проектот на МАСИТ за „Преквалификација на кадри"

http://vecer.mk/ekonomija/obuka-za-40-lica-vo-ramki-na-proektot-na-masit-za-prekvalifikacija-na-kadri

Алфа

Обука за 40 лица во рамки на проектот на МАСИТ за „Преквалификација на кадри“

http://www.alfa.mk/News.aspx?ID=120706#.WR7jutR96t8

 

16.05.2017

Инфо – сесија Скопје – Партнерство за подобра бизнис регулатива

 

Медиум

Наслов

Линк


Тера ТВ

Партнерство за подобра бизнис регулатива

http://tera.mk/partnerstvo-za-podobra-biznis-regulativa/  

МЕГА ТВ

ПАРТНЕРСТВО ЗА ПОДОБРА БИЗНИС РЕГУЛАТИВА ВО МАКЕДОНИЈА 16.05.2017

http://hdtvmega.mk/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%BD%D0%B5%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0-%D0%B1%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B8%D1%81-%D1%80%D0%B5%D0%B3%D1%83%D0%BB%D0%B0/

 

10.05.2017 

Инфо – сесија Скопје – Партнерство за подобра бизнис регулатива


Медиум

Наслов

Линк


 Netpress

Информативни настани како дел од проектот „Партнерство за подобра бизнис регулатива“

http://netpress.com.mk/informativni-nastani-kako-del-od-proektot-partnerstvo-za-podobra-biznis-regulativa/

Plusinfo

Малите фирми тешко се справуваат со законите

http://plusinfo.mk/vest/114389/malite-firmi-teshko-se-spravuvaat-so-zakonite

МТВ 1

Подобра регулатива за бизнис- секторот

http://play.mrt.com.mk/play/7840

МТВ 1

Подобра регулатива за бизнис- секторот

http://www.mrt.com.mk/node/40460

Tочка

Информативни настани како дел од проектот „Партнерство за подобра бизнис регулатива“

http://tocka.com.mk/vesti/231569/informativni-nastani-kako-del-od-proektot-partnerstvo-za-podobra-biznis-regulativa

Сител

УСАИД со нов проект за подобра бизнис регулатива

http://sitel.com.mk/usaid-so-nov-proekt-za-podobra-biznis-regulativa

 

26.04.2017

Инфо – сесија Охрид – Партнерство за подобра бизнис регулатива

Медиум

Наслов

Линк

Телевизија О-2 Охрид
 

Дневник 26.04.2017

https://www.youtube.com/watch?v=e6yIYxNwVos  (02:00-03:55)

Сител

Информативна сесија во рамки на проектот „Партнерство за подобра бизнис регулатива во Македонија“  

http://sitel.com.mk/informativna-sesija-vo-ramki-na-proektot-partnerstvo-za-podobra-biznis-regulativa-vo-makedonija

Вечер

Работилница за партнерство за подобра бизнис регулатива во Македонија

http://vecer.mk/makedonija/rabotilnica-za-partnerstvo-za-podobra-biznis-regulativa-vo-makedonija

ТВМ

ТВМ Дневник 26.04.2017

https://www.youtube.com/watch?v=HNSAdpi6-Bo (9:33-11:34)

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

kon_masit_19