Новости и настани

   Прикажи #  
# Наслов на артиклот Датум Кликови
1 The sixth B2B event “Shaping together a smarter and greener future” within Green ICT Development – GIVE was held in Cluj-Napoca on 30th - 31st October Понеделник, 11 Ноември 2019 18
2 “GIVE” Going International, 28.11.2019, Скопје Понеделник, 11 Ноември 2019 31
3 Се одржа 6-от Б2Б настан на проектот “Green ICT Development” Понеделник, 04 Ноември 2019 41
4 DATA AS AN ASSET - 16тата годишна конференција на МАСИТ Петок, 01 Ноември 2019 73
5 Свечено отворање на центарот “МЛАДИХАБ – Дигитална младина” во Претседателската канцеларија на Република Северна Македонија Четврток, 10 Октомври 2019 469
6 Најава на шестиот Б2Б настан во рамки на проектот GIVE, во Клуж, Романија Четврток, 10 Октомври 2019 87
7 The fifth B2B event “The Future Today” within Green ICT Development – GIVE was held in Sofia on 26th -27th September Четврток, 10 Октомври 2019 81
8 Свечено отворање на центарот “МЛАДИХАБ – Дигитална младина” во Претседателската канцеларија на Република Северна Македонија Понеделник, 07 Октомври 2019 79
9 Се одржа петтиот Б2Б настан на тема: „Иднината денес“ во рамки на проектот GIVE Понеделник, 30 Септември 2019 97
10 Форум: Бизнис клима за ИКТ индустрија - Како да се стимулира растот на работната сила во ИКТ? Петок, 20 Септември 2019 136
11 Форум на тема Бизнис клима за ИКТ индустрија - Како да се стимулира растот на работната сила во ИКТ? Вторник, 17 Септември 2019 125
12 Работна средба на МАСИТ со министерката Апостолска Понеделник, 16 Септември 2019 84
13 Форум на тема „Бизнис клима за ИКТ индустријата – Како да се стимулира растот на работната сила во ИКТ?” - Скопје Вторник, 10 Септември 2019 249
14 Форум на тема „Бизнис клима за ИКТ индустријата – Како да се стимулира растот на работната сила во ИКТ?” - Битола Вторник, 10 Септември 2019 162
15 Акцелераторот УКИМ го отвори повикот за втората Акцелераторска програма есен 2019 Четврток, 05 Септември 2019 122
16 МАСИТ заедно со КБ Прво пензиско друштво организира информативна средба Понеделник, 02 Септември 2019 138
17 ИКТ Комората МАСИТ оствари работна средба со претседателот Пендаровски Вторник, 20 Август 2019 163
18 МЛАДИХАБ – Дигитална младина Вторник, 13 Август 2019 113
19 Интервју со Александар Убавков, член на УО на МАСИТ и Регионален Менаџер на МУСАЛА Софт Среда, 07 Август 2019 131
20 12th NEWSLETTER OF 3B ICT Вторник, 06 Август 2019 94
21 ОБЈАВА ЗА ОГЛАС ЗА ПРАКТИКАНТ Понеделник, 05 Август 2019 205
22 МАСИТ конференција - DATA AS AN ASSET Четврток, 25 Јули 2019 431
23 Номинации на МАСИТ за глобални ИКТ награди за извонредност, организирани од WITSA Понеделник, 08 Јули 2019 424
24 Одржан настан: Законските прописи како можност и предизвик за формирање стартап компанија Четврток, 04 Јули 2019 236
25 Прирачник за извоз на софтвер и ИКТ услуги Понеделник, 01 Јули 2019 417
26 Презентација на финалните проекти во рамки на Проектот за преквалификација на ИКТ кадри Понеделник, 01 Јули 2019 76
27 11th Newsletter of 3B ICT Network Вторник, 25 Јуни 2019 304
28 Законски прописи како можност и предизвик за формирање на старт ап компанија Понеделник, 24 Јуни 2019 333
29 Одржан четврт Б2Б настан во рамките на GIVE проектот во Белград, Србија Понеделник, 24 Јуни 2019 257
30 Прв Балкански Самит за проект лидерство Четврток, 20 Јуни 2019 302

Страница 1 од 9

Почеток
Пред
1

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

kon_masit_19