Новости и настани

   Прикажи #  
# Наслов на артиклот Датум Кликови
31 МАСИТ и Стопанска комора на Северозападна Македонија потпишаа Меморандум за соработка Четврток, 21 Март 2019 426
32 Најавен е третиот “B2B“ настанот во Рига, Латвија на тема "Дигитализација во производните процеси" Понеделник, 18 Март 2019 319
33 Одржан настан - „Заштита на личните податоци” во Скопје Понеделник, 11 Март 2019 311
34 Одржан настан „Заштита на личните податоци” во Битола Понеделник, 11 Март 2019 268
35 Стартуваше тримесечната програма на МАСИТ за преквалификација на кадар Среда, 06 Март 2019 798
36 Оцена на бизнис средината во Северна Македонија - 2018 година Вторник, 05 Март 2019 359
37 7TH NEWSLETTER OF 3B ICT Петок, 01 Март 2019 397
38 Информативен настан на тема „Заштитата на лични податоци” Среда, 27 Февруари 2019 439
39 Вториот Б2Б настан во рамките на GIVE проектот беше одржан во Тирана, Албанија Среда, 27 Февруари 2019 363
40 Истражување: Oцена на бизнис средината во Македонија во 2018 Среда, 13 Февруари 2019 365
41 Работилница на тема - „Дигитална трансформација – како понатаму“ Петок, 25 Јануари 2019 426
42 7TH SOUTH-EAST EUROPEAN (SEE) EXHIBITION & CONFERENCE ‘SMART CITIES’ Вторник, 22 Јануари 2019 435
43 ВТОР ЦИКЛУС НА ПРОЕКТОТ ЗА ПРЕКВАЛИФИКАЦИЈА НА КАДРИ FRONT - END WEB DEVELOPER, СО АКЦЕНТ НА “REACT” ТЕХНОЛОГИЈА Среда, 16 Јануари 2019 1823
44 5th Newsletter of 3B ICT Network Четврток, 03 Јануари 2019 378
45 Стопанските комори ќе добијат писмени известувања од економските ресори за нивните клучни барања Четврток, 27 Декември 2018 468
46 МАСИТ и Асоцијацијата за е-трговија на Македонија потпишаа меморандум за соработка Четврток, 20 Декември 2018 470
47 Одржан првиот Б2Б настан во рамки на Green ICT Development (GIVE) проектот Понеделник, 17 Декември 2018 464
48 ИКТ заедницата во Македонија уште еднаш докажа дека е една од најпрогресивните и најхуманите гранки Понеделник, 17 Декември 2018 361
49 Објавен повик за работилници Четврток, 13 Декември 2018 315
50 МАСИТ НОВОГОДИШНА ЗАБАВА Вторник, 27 Ноември 2018 837
51 Одржан настан: Како до посреќни вработени во ИТ компаниите? Четврток, 22 Ноември 2018 531
52 Како до посреќни вработени во ИТ компаниите? Среда, 07 Ноември 2018 567
53 Став на МАСИТ во однос на воведувањето на прогресивниот данок и целокупната даночна реформа Среда, 07 Ноември 2018 439
54 Одржан е третиот состанок на Фокус групата во рамки на Проектот GIVE Четврток, 01 Ноември 2018 477
55 Оглас за ангажман на маркетинг агенција Среда, 24 Октомври 2018 629
56 МАСИТ го одбележа Светскиот ден на храната Вторник, 16 Октомври 2018 453
57 Б2Б настан во рамки на проектот Green ICT Development Понеделник, 15 Октомври 2018 726
58 Oбука и сертификација за Professional Scrum Master Понеделник, 08 Октомври 2018 871
59 Оглас за ангажман на новинар за biznisregulativa.mk Петок, 05 Октомври 2018 558
60 Одржана Конференција - „Дигитална трансформација во Македонија - предизвик или реалност“ Вторник, 02 Октомври 2018 615

Страница 2 од 8

2

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

traicon_1