Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Обука за "Marketing IT Outsourcing Services"

 

МАСИТ Академија во соработка со CBI - (Centre for the Promotion of Imports from developing countries, agency of the Ministry of Foreign Affairs of the Netherlands), организира дводневна обука на тема “Marketing IT Outsourcing Services”.

MASIT_Logo_MKdownload

Назив на обуката: Marketing IT Outsourcing Services (Агенда)

Датум и место: 22–23.05.2014 (два дена), Best Western хотел Турист, Скопје

Главната цел на обуката – ефикасна промоција со цел зголемување на компаниската online видливост, како и генерирање на повеќе бизнис зделки - (Effective promotion with a focus on to increase your online visibility and generate more business leads.)
Профили на слушатели – маркетинг менаџери, сопственици на мали и средни претпријатија, менаџери за продажба и извоз.
Тренери Onno Roukens и Laszlo Klucs
Број на учесници на обуката 30 учесници, очекувани се максимум двајца претставници од одредена компанија. Пријавувањето е на база на принципот “прв дојден, прв услужен”.
Цена за учество – за членки на МАСИТ изнесува 5.000 денари + 18%ДДВ. За претставници на компании кои не се членки на МАСИТ цената е 10.000 денари +18%ДДВ.
Рок за пријава – 09.05.2014 (петок), до крајот на денот, со пријава на следнава e-mail адреса: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите , со доставување на име и презиме на слушателот, назив на компанија, контакт телефон и контакт e-mail.

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

traicon_1