Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Работилница на тема "Cloud computing"

Работилница на тема "Cloud computing"

Дирекцијата за заштита на личните податоци со поддршка од инструментот за предпристапна помош на Европската комисија TAIEX на 29ти мај организира работилница на тема “Cloud computing”. Од особена корист ќе биде на оваа работилница да присуствуваат што повеќе претставници од македонската ИКТ индустрија, особено оние компании што работат или сакаат да работат на “cloud computing” платформи.

Доколку сте заинтересирани, номинирајте по еден вработен од вашите компании, најдоцна до петок, 02.05.2014 година, со праќање на  е – маил, со име, презиме и е - маил адреса на номинираниот кандидат na Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите .    

Учеството на работилницата е бесплатно.

Трошоците за сместување за лицата коишто се 100 км подалеку од местото на настанот ќе бидат покриени од страна на организаторите. 

 

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

traicon_1