Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Состанок на Министерот Иво Ивановски со членовите на МАСИТ

На 16.03.2015 година (понеделник) со почеток во 11 часот ќе се одржи работен состанок на претставници на компаниите од ИКТ секторот, членки на МАСИТ со тим на Министерството за информатичко општество и администрација предводен од министерот г-дин Иво Ивановски и заменик министерот г-ѓа Марта Арсовска Томовска. На состанокот ќе се разговара за проектите на МИОА во областа на ИКТ како и идните активности кои се во насока на развој на информатичкото општество.

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

traicon_1