Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Годишен извештај на МАСИТ 2018/19

IZ

На наведениот линк може да го погледнете Годишниот извшетај на МАСИТ од  03.2018 - 02.2019 година. Во извештајот можете да прочитате повеќе за сите активностите, настани, иницијативи, работа на проекти, хуманитарни акции и повеќе.

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

traicon_1