Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

МАСИТ и Даталаб се партнери во организација на PANTHEON Kонференцијата на тема: Дигитализација 2019

 

datalab_konf

МАСИТ и Даталаб се партнери во организација на PANTHEON Kонференцијата на тема Дигитализација 2019, која ќе се одржи на 14.05.2019 година, со почеток во 10:00 часот, во хотел Мериот, Скопје.
 
Конференцијата има за намера да ги истакне актуелните иновации во областа на законодавството, претприемништвото и економијата, како и иновациите кои се носители на дигитализацијата практично применети во PANTHEON. На настанот ќе гостуваат реномирани експерти од областа, со желба да се стимулираат иницијативи и конкретни чекори на напредок во компаниите кои користат ЕРП решениа со посебен таргет на компаниите кои го користат нашиот производ во текот на предавањата и разни интересни дискусии.
 
Повеќе детали за конференцијата можете да најдете на следниот линк, како и контакт формата каде можете да го пријавите вашето учевство како гости https://www.datalab.com.mk/pantheon-konferencija-2019/
 
Доколку сте заинтересирани да бидете дел од овој настан со вашата компанија и сакате да ја претставите вашата успешна приказна, во прилог погледнете ги нашите пакети https://www.datalab.com.mk/pantheon-konferencija-2019/stanete-sponzorski-pokrovitel-na-pantheon-konferencija/.
 
За било какви дополнителни информации Ви стоиме на располагање (контакт лице: Марија Николовска 02/ 3079 231, Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите )
 
Ќе ни претставува особена чест и задоволство доколку го потврдите вашето присуство на конференцијата.

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

kon_masit_19