Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Се одржа 6-от Б2Б настан на проектот “Green ICT Development”

give_cluj

Во рамки на проектот Green ICT Development - GIVE  последниот Б2Б настан се одржа во Клуж, Романија. Настанот е посветен на поддршка нa соработката и интернационализацијата на малите и средните претпријатија на трети пазари, со посебен фокус на трите сектори автомобилство, ИКТ и паметни зелени технологии На настанот беа присутни и компании од трите сектори. 

give_cluj_v2

give_cluj_v3

Повеќе информации во врска со настанот наскоро ќе бидат објавени.
Дотогаш следете не на социјалните медиуми.

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

kon_masit_19