Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Оглас за прием на практикант

MASIT_Logo_MK

Потребни квалификации: при крај со студиите/дипломирани од Економски факултет, со предност на дипломирани од отсекот Е-бизнис, со или без работно искуство во дејноста.

Вештини и способности:

  • Способност за самостојна и тимска работа
  • Динамични и иницијативни
  • Одлично познавање на англиски јазик
  • Одлично познавање на Microsoft Word, Excel

 

Желба за усовршување во:

  • Менаџирање на социјални медиуми (познавање на алатка за графички дизајн ќе се смета за предност)
  • Способност за одржување на веб страна (веб администрација)
  • Развивање и одржување на односи со компании членки, потенцијални членки и комуникација со соработници
  • Флексибилност за работа на терен
  • Поддршка на Извршната канцеларија на МАСИТ

 

Работно време: Скратено работно време, во попладневни часови

Времетраење на работната пракса: 6месеци

Надоместок: 6.000 денари месечно

Сите заинтересирани потребно е да испратат свое CV до Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите најдоцна до 06.02.2020.

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

kon_masit_19