Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Бенефиции и услуги за членовите на МАСИТ

Бенефиции за компаниите членки на МАСИТ: 

  • Можности за networking со сите компании членки на МАСИТ, домашни и регионални институции
  • Можност за учество во работата на Комитетите на МАСИТ и сите активности на МАСИТ 
  • Можност за учество на семинари, работилници, обуки, бизнис форуми, тркалезни маси, бесплатно или по повластени цени
  • Активно учество во давање сугестии за предлог закони од ИКТ сферата
  • Информации за ИКТ пазарот во Македонија
  • Доставување на информации за настани и случувања во ИКТ секторот во Македонија и регионот
  • Можност за промотивни активности за вашата компанија преку поставување на профилот на вашата компанија на веб страната на МАСИТ
  • Асистенција во решавање на актуелни проблеми со кои се среќаваат фирмите членки
  • Групни попусти за членките

ПАТРОН ЧЛЕН

logo_1

 

Поддржувачи

neotel

 

Контакт информации

Стопанска комора за информатички
и комуникациски технологии
ул. „Коста Веселинов“ бр. 6, влез 1, спрат 1
1000 Скопје
тел. 389 75 280 507; 389 78 296 487
е-маил: contact@masit.org.mk

Поврзување

color-facebook-48  color-linkedin-48  color-instagram-48  color-youtube-48  color-twitter-48

Актуелни настани

kon_masit_19